15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident cu doi morţi la Scorniceşti

Accident cu doi morţi la Scorniceşti

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa în urma unui grav accident de circulaţie petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, la Scorniceşti.

OLT. Ionuţ Mirel Tudorel G., de 32 de ani, aflat la volan, şi Ion C., de 48 de ani, ambii din Scorniceşti, circulau cu un autoturism Fiat Stilo, cu numărul de înmatriculare OT-81-WYW. La intrarea pe unul dintre podurile care traversează pârâul Plapcea Mică, şoferul a pierdut controlul volanului, autoturismul a ieşit de pe asfalt, a rupt o parte din bara de protecţie a podului, a şters conducta de gaze şi s-a răsturnat în albia pârâului.

„Am auzit o bubuitură şi am ieşit. Am ajutat să îl scoată din maşină pe cel din dreapta“, a spus un localnic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), locotenent-colonelul Cristian Croitoru, conducătorul auto era încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului. Victimele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Cadrele medicale au spus că Ion C. a murit în drum spre spital. O oră mai târziu s-a stins din viaţă şi Ionuţ Mirel Tudorel, care a ajuns la Urgenţă în comă de gradul IV şi cu hemoragie internă.

 

Viteză excesivă

 

Un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Olt şi unul de la Poliţia Scorniceşti s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări.

„Se pare că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive şi a pierderii controlului direcţiei de deplasare. Se fac cercetări în continuare pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii acestui eveniment nefericit“, a declarat Cristian Bădiţă, din cadrul SPR.

Poliţiştii nu au stabilit deocamdată dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cadavrele celor doi au fost duse la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII